VÅRA TJÄNSTER

För att öka livslängden på utrustningar, fasader/byggnader och konstruktioner i såväl metall som betong behövs många olika spetskompetenser och stora resurser. YtskyddsAkademien  startades därför för att ge beställare, konsulter och entreprenörer en bättre möjlighet att öka hållbarheten och förbättra kapitalvården av utrustningar och konstruktioner till en rimlig kostnad.

YtskyddsAkademien arbetar över kunskapsgränserna för att kunna åstadkomma bästa möjliga lösning för alla våra uppdragsgivare.

Vilken del av YtskyddsAkademien vill du besöka?

BETONG

Betong kan förstöras av en mängd olika orsaker. YtskyddsAkadamiens medlemmar har kunskapen att på bästa sätt renovera, ytskydda och förstärka betongkonstruktioner.

METALL

Metall förstörs mestadels av slitage, erosion, korrosion och kemikalieangrepp. YtskyddsAkademiens medlemmar har spetskompetenserna för att öka livslängden på utrustningar och konstruktioner i metall.

Kontakt

  • Adress

    c/o Arkipelagen Företagscenter, Stora Åvägen 21, 436 34 Askim

  • Telefon

    031-22 25 60

  • E-post

    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Vision

YtskyddsAkademiens vision är att personer med spetskompetenser i samarbete kan åstadkomma bästa möjliga renovering, ytskydd och förstärkning av metall & betong.

Detta kommer att innebära ökad livslängd, bättre kapitalvård och minskad miljöpåverkan.


Powered by: Aveny Production