Media

Med bra underhåll får man säker drift. Det är därför vi heter som vi gör. Vi är Sveriges enda tidning och webbsajt som helt fokuserar på underhålls- och driftsäkerhetsfrågor. Våra branschkunniga journalister skriver i första hand om svenska företag och händelser i branschen, vi blickar också utanför landets gränser eftersom många av våra större företag är verksamma på den globala marknaden.

I vår tryckta tidning, på vår nyhetssajt, via Linkedin och i våra nyhetsbrev ger vi dig utvecklingen, trenderna, teknikerna och nyheterna så att du alltid är uppdaterad kring det senaste inom underhåll och driftssäkerhet.

Ytforum är skandinaviens ledande branschtidning om ytbehandling och korrosionsskydd och har i snart 40 år levererat nyheter och artiklar till sina läsare. Tidningen läses av bland annat ytbehandlare inom lackering, målning, galvano, varmförzinkning, men även av köpare av ytbehandling och konstruktörer.

Stordåhd Kommunikation AB är ett ledande mediaföretag som arbetar i första hand med text och projektbaserad kommunikation genom såväl printmedia som digitala och sociala media. Vi publicerar och distribuerar magasinen Svensk Byggtidning, Dagens Infrastruktur, Nordiska Projekt, Bygga Stockholm och Nya Projekt.

Vi övervakar och lyfter nya och pågående projekt blandat med heta aktuella branschfrågor. Vi markerar vad som händer i den svenska bygg-, fastighet-, infrastruktur-, kommunikations-, energi-, industri- och transportsektorn.

Tommy Thörn kommenterar Ytskydd 2020