JURIDIK

Avtal Kunder & Leverantörer

29 april 2021

Presentatör

Johannes Törnklev är partner och chefsjurist på Nordic Juridik. Han har omfattande erfarenhet av tvistlösning med fokus på entreprenadrätt. I sin yrkesroll har han hanterat över 1 000 tvister. Johannes Törnklev arbete fokuserar idag på att hantera träta innan det hinner bli en riktig tvist och drivs av att göra sina klienter och kunder till bättre aktörer.

www.nordicjuridik.se

Kunskap och information som bland annat kommer delges är
 • Standardavtal
  • Vad är ett standardavtal
  • Att använda standardavtal
  • Olika typer av standardavtal bland annat ABT06, AB04
  • Skillnader mellan avtalen
  • Använda rätt standardavtal

Mer information

Utbildningen kommer att ske under 1 timma och med möjlighet till fördjupande distansutbildningar gällande ”Juridik”.

Datum: Torsdag 29 april 2021
Tid: 16.00-17.00
Kostnad: 950:- / timma / person

Ytskyddsakademien skickar länk till Microsoft Teams videomöte på måndag i varje vecka för den veckans distansutbildningar.

För att kunna deltaga på distansutbildningarna och därmed erhålla länk till Teams videomöte så måste deltagarna skicka in en Intresseanmälan vilken gäller som ”entrebiljett” till alla arbetsområden och kunskapsområden 9 febr – 16 juni

Distansutbildningarna ”Juridik” kommer att fokusera på att minska antalet tvister vilket sparar pengar och tid både för beställare och leverantörer av produkter och entreprenad.

Ytterligare information och lämplig rådgivning får ni genom att ta kontakt med samordnarna Tommy Thörn på 0706 57 57 88, tommy.thorn@ysa.email eller Stefan Hassesson, VD Nordic Juridik, på 076 397 90 50, stefan.hassesson@nordicjuridik.se.