Distansutbildning

Tillvägagångssätt

Ytskyddsakademiens distansutbildningar kommer att genomföras med de mest efterfrågande kunskaperna gällande inspektion, tillståndsbedömning, appliceringsanalys, åtgärdsplan, renovering, ytskydd samt förstärkning av utrustningar och konstruktioner i betong och metall.

Distansutbildningarna dessa kunskapsområden kommer att genomföras ett specifikt datum och klockslag vilket alla intresserade kan läsa om under ”agendor”.

  1. Fyll i och skicka in intresseanmälan som inte har några förpliktelser utan bara en möjlighet att deltaga på de kunskapsförmedlingar som önskas.
  2. Alla som skickat in Intresseanmälan får ett mail varje måndag under veckorna 39-47 där den veckans kunskapsförmedlingar återigen presenteras.
  3. I dessa måndagsmail skickar vi också med en länk till videoprogrammet Microsoft Teams som är ”entrebiljetten” till den veckans kunskapsförmedlingar.En ny länk varje måndag för den veckans distansutbildningar
  4. När man vill deltaga i en distansutbildning klickar man på den Teams länk som skickats på måndag och ni är inne i mötesrummet.
  5. Ingen föranmälan behöver göras då alla deltagarna identifieras av Teams-programmet vilket blir underlaget för fakturering av deltagarkostnaden som är 950:- / timma / person.
  6. Alla deltagare måste dock ha skickat in sin intresseanmälan så att Ytskyddsakademien har all nödvändig information om deltagaren.

Är det något som ni undrar över eller vill diskutera så är det bara att kontakta Tommy Thörn på 0706 57 57 88 eller tommy.thorn@ysa.email

Intresseanmälan

Intresseanmälan sker genom att fylla i anmälningsformulär som finns nedan.

Inget krav eller kostnad genom denna intresseanmälan utan bara en möjlighet att kunna deltaga i de kunskapsförmedlingar som Ytskyddsakademien informerar om kontinuerligt.